برتری مسابقات برنامه نویسی غرب کشور در دانشگاه بوعلی سینا با برتری تیم های دانشگاه بوعلی سینا خاتمه یافت.

برتری تیم های دانشگاه بوعلی سینا در مسابقات برنامه نویسی غرب کشور

12 12 2019 02:22
کد خبر : 8257053
تعداد بازدید : 565

سومین دوره مسابقات برنامه نویسی غرب کشور در دانشگاه بوعلی سینا با برتری تیم هایی از دانشگاه بوعلی سینا خاتمه یافت. 

 

مسابقات برنامه نویسی غرب کشور، مطابق با استانداردهای مسابقات ACM برگزار می گردد. ای سی ام (Association for Computing Machinery) یک مسابقه برنامه نویسی است که هر ساله در سراسر دنیا برگزار می شود . در این مسابقات تیم ها در قالب هایی ۳ نفره شرکت می کنند و به هر تیم یک دستگاه رایانه جهت برنامه نویسی داده می شود . نحوه ی سنجش تیم ها به این گونه است که در مسابقات حدود ۵-۸ سوال محاسباتی و الگوریتمی داده می شود و هر تیمی سوال های بیشتری در مدت زمان کم تری با خطای کم تری حل کند رتبه ی بهتری کسب می کند.

 

در این دوره از مسابقات که توسط دانشگاه بوعلی سینا و بنیاد نخبگان استان همدان در دانشکده مهندسی دانشگاه بوعلی سینا در روزهای 20 و 21 آذرماه برگزار گردید، 13 تیم شرکت داشتند. این تیم ها از دانشگاه های رازی(دو تیم)، کردستان(یک تیم)، ملایر(دو تیم)، صنعتی همدان(سه تیم) و بوعلی سینا( پنج تیم) در مسابقات شرکت داشتند.

 

در حین برگزاری مسابقه علاوه بر اعضای محترم گروه کامپیوتر و دانشجویان عزیر که از مسابقات بازدید داشتند، دکتر علی عربی معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی، دکتر عروتی موثق معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، دکتر رضوانی مشاور و رئیس دفتر ریاست دانشگاه، دکتر شیخی رئیس دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه، دکتر سیفی رئیس دانشکده مهندسی، دکتر عباسی معاون آموزشی دانشکده مهندسی، دکتر مظاهری معاون تحصیلات تکمیلی دانشکده مهندسی و دکتر گودرزی مدیر گروه مکانیک دانشگاه بازدید داشتند.   

 

هر تیم در این مسابقات حداکثر سه نفر هستند که بر روی یک دستگاه رایانه سوال­های طرح شده را حل نموده و برای داوران ارسال می نمایند. برنده بر اساس تعداد سوالهای حل شده و در صورت برابری تعداد سوالات حل شده بر اساس زمان تعیین می گردد. تعداد 10 سوال در این مسابقات توسط گروه علمی مسابقه طراحی شده بود که در نهایت تیم دانشگاه بوعلی سینا با برتری مطلق رتبه های اول تا چهارم را از آن خود نمودند و تیم های کردستان و رازی به ترتیب پنجم و ششم شدند. جدول زیر نتایج کامل مسابقات را نشان می دهد.

زمان

تعداد سوال

دانشگاه

نام تیم

رتبه

690

6

بوعلی سینا

Dragon-nest

1

861

6

بوعلی سینا

Full metal Programmers

2

418

5

بوعلی سینا

18

3

290

4

بوعلی سینا

ICPC++

4

325

4

کردستان

Capslock

5

663

4

رازی

THR34

6

604

4

صنعتی همدان

qwerty

7

603

3

بوعلی سینا

Hello world

8

369

2

ملایر

LSP

9

443

2

صنعتی همدان

Keyboard kharabe ro nadin be ma

10

163

1

ملایر

انیاک

11

0

0

رازی

Code nagoo momen

12

0

0

صنعتی همدان

sysout

13

 

 

 

 

 

 

در مراسم اختتامیه در آمفی تئاتر دانشکده مهندسی با حضور دکتر بلالی رئیس بنیاد نخبگان استان همدان، دکتر مجذوبی معاون محترم پژوهشی و فناوری دانشگاه،دکتر رضوانی مشاور و رئیس دفتر ریاست دانشگاه، دکتر سراجی مدیر امور فرهنگی دانشگاه و دکتر بشیری مدیر پژوهشی دانشگاه صنعتی همدان برگزار گردید. در این مراسم که تعدادی از اعضای گروه کامپیوتر دانشگاه بوعلی سینا نیز حضور داشتند جوایز تیم های برتر اهدا شد. تیم اول مبلغ 15 میلیون ریال، تیم دوم مبلغ 10 میلیون ریال و تیم سوم مبلغ 5 میلوین ریال دریافت داتشند. به دلیل اینکه تیم های اول تا چهارم از دانشگاه بوعلی سینا بودند با حمایت رئیس دفتر ریاست دانشگاه و معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه به تیم پنجم(اولین تیم خارج دانشگاه بوعلی سینا) جایزه 5 میلیون ریالی اهدا گردید.   

 

بر اساس نتایج این مسابقه و همچنین لیگ برگزار شده در سال تحصیلی گذشته در دانشگاه دو تیم برتر دانشگاه بوعلی سینا به مسابقات منطقه ای غرب آسیا که در دانشگاه شریف برگزار می گردد، اعزام خواهند شد. این مسابقات آخر آذرماه برگزار شده و تیم برتر به مسابقات جهانی اعزام می گردد.

 

این مسابقات با حمایت مالی و معنوی حوزه ریاست، معاونت فرهنگی و اجتماعی، معاونت پژوهشی و فناوری و مرکز آپا دانشگاه بوعلی سینا برگزار گردید. مدیریت دانشکده مهندسی با فراهم آوردن امکانات نقش بسزائی در برگزاری این مسابقات داشتند. در این دوره مدیریت دانشکده کشاورزی نیز در تهیه تجهیزات برگزار کنندگان مسابقات را یاری نمودند.

 

تیم برگزار کننده امیدوار است که در سال آینده چهارمین دوره این مسابقه را با کیفیت بالاتر و با تیم های بیشتر برگزار نماید.